Resultaten voor 3d

 
3d
3DHYPE Het platform voor Nederlandse 3D Artists.
Video-editor / DOP. 3D Render Artist Senior. 3D Artist 32-40 uur. Docent game artist ondernemendheid. Interior 3D Modeller en Visualizer. Werner ten Hoeve van series naar Blockbusters. Polder Animation Interview Trippel Trappel. Interview met Justin van der Lek Weta Digital.
3D Printers RoRipo 3D Filament 3D Pennen 3D printer verhuur PLA/ABS/HIPS/Wood/Nylon Filament 1.75 mm.
Altijd al met een 3d printer willen printen? Bij RoRipo hebben wij de laagste prijs garantie op alle producten! Inclusief op ons ruim aanbod aan 3d Filament en 3d pennen, Dus of het nou gaat om een 3d printer, 3filamenten PLA/ABS/TPE/HIPS/NYLON/GLOSSY SILK of een 3d pen kopen?
3D LAB Dordrecht Philadelphia.
In het 3D Lab kunnen deelnemers ontdekken wat hun talenten zijn op het gebied van de nieuwste technieken. Er staan bijvoorbeeld 3D printers, een 360 graden camera, een VR-bril en een foodprinter. Voor elk niveau wordt er voor een aangepast leertraject gezorgd.
3DMZ Making innovation happen.
3D-geprint gereedschap op maat voor KLM Engine Services. 3D PRINT, 3D SCAN, 3D DESIGN, CONSULTANCY. Sensoren voor recreatiemonitoring. MAKATHON: Smart Solutions voor water natuurbeheer. PROJECT, BLOCKCHAIN, 3D PRINT. IN de BLOCKCHAIN. 3D SCAN, 3D PRINT, IOT, PROJECT. 3D DESIGN, 3D PRINT.
HCC3d Home.
Een foto van het origineel. Nieuwe ontwikkelling 3D printen Jan Kappers. Wie de 3D ontwikkelingen in de wereld een beetje volgt, ziet dat er interesse begint te komen naar een printer met meer dan de 3 assen X Y en Z.
3D Omgevingsinformatie Geonovum.
De 3D GeoInformation groep TU Delft heeft software ontwikkeld om 2D topografische data en 3D puntenwolken op te werken naar 3D. De 2D polygonen worden op hoogte gebracht op basis van de omliggende hoogtepunten waarna alle polygonen aan elkaar gekoppeld worden met rekenregels.
3D-laserscanning Visser-Assen.nl.
Layout bij Visser Assen. Zoek je producten voor 3D-laserscanning, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel als het gaat om de aanschaf van een 3D-laserscanner als om de huur van een scanner kun je bij Visser Assen terecht.
Experience 3D augmented reality in Search Android Google Search Help.
Find interact with 3D results. On your Android phone, go to google.com or open your Google app Search for an animal, object, or place. If a 3D result is available, tap View in 3D To interact with the 3D result in AR, tap View in your space.
Home Multi 3D Print.
Daarnaast is Multi-3Dprint partner van BigRep, Zortrax en Ultimaker, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de 3D-printing verder onderstreept. 3D Orbit is tegenover ons gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en levert op een kosten efficiƫnte manier 3D Print Services.
3D Cityplanner Gebiedsontwikkling.
Gedetailleerde 3D modellen. Een nieuwe optie is om gedetailleerde 3D-modellen op een speciale server te plaatsen, zodat u ook bestanden van bijvoorbeeld Sketchup, BIM of CityGML kunt gebruiken en deze aan uw projecten in de 3D Cityplanner kunt koppelen. StrateGis Groep BV.
Oceanz 3D printing Your 3D Printing Professional.
3D printen: minder afval en CO2 23 maart 2021 Minder afval en CO2 uitstoot dankzij 3D printen? Lees er hier meer over. Designtip 3: Het 3D printen van bewegende delen 18 maart 2021 Met 3D printen is het heel eenvoudig om bewegende delen te produceren.
Talentontwikkeling op basisscholen met behulp van de 3D-printer.
3D printen met leerlingen. Werkstuk over 3D-printen? Lasersnijden in het klaslokaal. Overzicht arrangementen Lasersnijden. Virtual Reality in het klaslokaal. Programmeren en Robotica. 3Dkanjers Lasersnijden arrangementen. Workshops en Trainingen. 3D printen met leerlingen. Werkstuk over 3D-printen? Lasersnijden in het klaslokaal. Overzicht arrangementen Lasersnijden.

Contacteer ons