Zoeken naar tandarts

 
tandarts
Centrum voor Tandheelkunde Geluwe.
Slechts een beperkt aantal mensen zal worden toegelaten in de wachtzaal. Indien het drukker wordt, zal gevraagd worden in de auto te wachten tot u bij de tandarts binnen kan. Graag willen wij er tevens op aandringen alleen te komen.
Algemeen tandarts Edwin Cappelle.
op het betalend nummer 0903/39969 van de wachtdienst 15, / minuut. Enkel op die wijze bekomt u een afspraak voor een dringende noodbehandeling: de tandarts van wacht zal u nooit de zorg toedienen die u normalerwijze op weekdagen bij uw tandarts zult krijgen.
Vind een Tandarts in Brussel Doctena.
Tandarts dichtbij Brussel zonder onlineagenda. Geen zorgverlener gevonden. Ik heb de instructies gelezen en aanvaard. Terug naar zoeken Vervolg het boeken. U wordt doorgestuurd naar een extern platform om uw reservering af te ronden, waarbij u uw Doctena-account niet kunt gebruiken.
Tandartsen Praktijk 318.
Sinds 2015, na zijn afstuderen aan de KU Leuven als algemeen tandarts, is Yves Goyens werkzaam in onze praktijk. Iris Eggermont maakt sinds 2018 deel uit van ons team. Zij is algemeen tandarts, afgestudeerd aan KU Leuven. Sinds september 2020 versterkt algemeen tandarts Ine Boeykens ons team.
Tandartsenpraktijk Luc Stevens Voorstelling.
De praktijk breidde uit in 1994 met een tweede tandarts, Charlotte Mestdagh. Twee jaar later werd in Ten Putte 31 een tweede behandelingsruimte voorzien. Enkele jaren later kwam Karolien Windels ons team versterken en dit in een nieuwe, derde, behandelingsruimte.
Tandarts Brussel Nederlandstalig Esthetische Tandheelkunde.
Wie droomt er niet van zijn of haar glimlach een facelift te geven? In 2 tot 4 weken behandeling kunt u een verrassend resultaat bereiken. Kies ervoor je tanden professioneel te laten bleken onder de begeleiding van een gekwalificeerde tandarts.
Tand en Mondzorg Overmere uw tandarts in Overmere.
Wij zullen hiervoor indien nodig faceshields, ffp2/3 maskers, extra mondspoelmiddelen gebruiken en doortastende hygiënemaatregelen treffen. Volg goed de richtlijnen van de tandartsen en assistentes op zodoende een veilige omgeving voor iedereen te creëeren. Wij danken jullie voor jullie begrip en medewerking!
Tandarts Kordent in Kortrijk.
6 Wanneer de tandarts of assistente u komt ophalen uit de wachtzaal, zal deze u vragen om de handen te ontsmetten. 7 Voor de start van de behandeling zal ook gevraagd worden de mond te spoelen met een ontsmettende mondspoeling.
tandartspraktijkvlierbeek.be Tandartsen.
Zij behaalde in september 2019 haar specialisatie Algemeen Tandarts aan de KU Leuven. Zij is aangenomen tandarts voor werknemers van defensie. Esther studeerde in 2019 af als tandarts aan de KU Leuven en behaalde in juni 2020 haar diploma Algemeen Tandarts.
Tandarts Fabry Gemeente Maasmechelen.
Start / Tandarts Fabry. Menselijke gezondheidszorg Tandartsen orthodontie. T 089 76 23 15. enkel op afspraak dinsdag.: enkel op afspraak woensdag.: enkel op afspraak donderdag.: enkel op afspraak vrijdag.: enkel op afspraak zaterdag.: Bibliotheek Catalogus Openingsuren en sluitingsdagen. Cultuur Cultuurbeleid Cultuurraad Cultuurcentrum Erfgoed Kunstacademie Subsidies.
Huysman Tandartspraktijk.
Telefoonnummer tandarts Huysman. 055 21 04 18. Dringende tandzorg nodig in het weekend? Contacteer onze wachtdienst.: 090 33 99 69. Onze tandartspraktijk met parking is gelegen in het Oost-Vlaamse Maarkedal, tussen Oudenaarde en Ronse. Door onze persoonlijke praktijk hebben we rechtstreeks contact met de patiënt die garant staat voor een perfecte opvolging van uw dossier.
TANDARTSPRAKTIJK Boerenkrijg Tandarts in Westerlo.
Na een jarenlange samenwerking met tandarts Omer TKindt zijn Nadia T'Kindt' en Stefan Thevissen in 2007 verhuisd van de Grote Markt naar de Boerenkrijglaan te Westerlo waar het team intussen is uitgegroeid tot vijf tandartsen en drie assistenten. Nadia T'Kindt' Stefan Thevissen, Wim Brien, Catherine Cox, Julie Peeters tandartsen.

Contacteer ons